Upravljanje varnosti podatkovnih baz in zagotavljanje skladnosti z predpisi

Iščete varnostno programsko opremo za zbirke podatkov, združljivo z predpisi o skladnosti?

DataSunrise Database Security je visokozmogljiva programska oprema, ki varuje  podatkovne baze (SQL in NoSQL) v realnem času in ščiti občutljive podatke podjetij pred zunanjimi grožnjami in kršitvami notranje varnosti.

DataSunrise Database Security vključuje  Database Firewall, Data Masking (tako  Dynamično kot  Statično), Sensitive Data Discovery in  Data Audit (ali  Database Activity Monitoring – DAM).

Preberi več →

Dyamic Cyber Security (Windows/Linux)

Bi radi zaščitili svoje strežnike Windows in Linux pred napadi?

Platforma Morphisec Breach Prevention omogoča IT in varnostnim ekipam vseh velikosti, da zavarujejo kritične sisteme pred najnaprednejšimi in motečimi kibernetskimi grožnjami, ne da bi morali o njih predhodno vedeti. Od končnih točk do strežnikov do oblaka Morphisec poenostavlja kibernetsko varnost in zagotavlja, da ne boste končali na dnevnih novicah.

Preberi več →

Active Directory Cyber Security, Reporting and Recovery

Preberi več →

Enabling Safe DevOps Test Data Management

Preberi več →

Zero Trust Network Access (ZTNA) Solution

Kako lahko  zaupamo starim VPN tehnologijam?

Zagotovite si popolno ravnovesje med zaščito in nemotenim poslovanjem. Varno povežite, upravljajte, nadzirajte in prekličite dostop samo do sredstev, ki jih vaši zaposleni in tretje osebe potrebujejo za opravljanje dela, hkrati pa zagotavlja enostavnost uporabe, za katero so se mnogi spraševali, ali  je sploh mogoča. Spoznajte Cyolo Zero Trust Access. Za razliko od VPN-ja, ki vam omogoča dostop do vseh notranjih virov, vam ZTA omogoča dostop samo do konkretnega vira.

Preberi več →