Neprekinjeno upravljanje API-jev

Zagotovite si hitrost in varnost, potrebni za ustvarjanje agilnega podjetja v velikem obsegu.
API-ji so lepilo, ki povezuje ozadja aplikacij s sodobnimi mobilnimi napravami in napravami ter storitvami IoT. Dodajte mikrostoritve za agilno, prilagodljivo zaledje, ki vam bo pomagalo zagotoviti odlične uporabniške izkušnje in aplikacije strankam v kateri koli napravi.

Layer7 je bil zadnjih deset let vodilni na področju upravljanja API-jev s polnim življenjskim ciklom. Zdaj se je Layer7 Continuous API Management razvil tako, da podjetjem omogoča testiranje in spremljanje v realnem času tako v razvojnih kot proizvodnih okoljih, kar zagotavlja odlično uporabniško izkušnjo.

Preberi več →

Automic® Avtomatizacija

Platforma za orkestracijo storitev in avtomatizacijo.

Samodejna avtomatizacija vam nudi agilnost, hitrost in zanesljivost, potrebno za učinkovito avtomatizacijo digitalnega poslovanja. Iz ene enotne platforme Automic centralno zagotavlja zmožnosti orkestracije in avtomatizacije, ki je potrebna za pospešitev vaše digitalne transformacije in podporo rasti vašega podjetja.

Preberi več →

Avtomatizacija delovnih postaj

Avtomatizacija upravljanja delovnih postaj/odjemalcev za vodenje operativne odličnosti

CA avtomatizacija delovnih postaj/klientov zagotavlja popoln pogled v celotno bazo IT sredstev in uporablja popolno avtomatizacijo in zmožnosti upravljanja oddaljenih postaj za upravljanje računalniškega okolja končnega uporabnika – bodisi fizičnega bodisi navideznega. Ne glede na to, kako zapleteno je vaše IT okolje, poenostavi vsakodnevna operativna opravila, ki vam pomagajo delovati učinkoviteje in stroškovno učinkoviteje kot kdaj koli prej.

Preberi več →

Zasnovan za ljudi, narejen za storitve.

CA Service Management: Sodoben in celovit pristop k upravljanju ITSM procesov

CA Service Management je robustna rešitev za upravljanje IT storitev v poslovnem razredu, ki jo je Pink Elephant preveril v 12 procesih ITIL®. Rešitev je zasidrana s sodobno in intuitivno servisno pisarno, ki vključuje z inovacijami nagrajeno uporabniško izkušnjo, ki analitikom omogoča bolj naravno delo, hitrejše obvladovanje incidentov in zagotavljanje boljše storitve za stranke. Sodoben samopostrežni in robusten katalog storitev rešuje težave in sporoča ponudbo storitev poslovnim uporabnikom v jeziku, ki ga razumejo. In zmožnosti upravljanja sredstev IT vam pomagajo upravljati in pridobiti vpoglede za boljšo optimizacijo dodeljevanja sredstev strojne in programske opreme ter licenc, s čimer prihranite poslovni denar in zmanjšate poslovna in finančna tveganja.

Preberi več →

Zakaj Broadcom?

Clarity je za več kot le projekte.

Pospešite svojo digitalno preobrazbo s Clarity, vodilno rešitvijo za načrtovanje naložb za podjetja. Namesto tradicionalnega vodenja projektov vam pomagamo pri prehodu na upravljanje digitalnih izdelkov, kjer upravljate tokove vrednosti, da preprečite motnje na trgu, povečate vire podjetja in se prilagodite nihajočim zahtevam strank.

Preberi več →

Programska oprema za nadzor omrežja DX NetOps

Mrežne ekipe in njihova omrežja so v zadnjih letih doživele evolucijske spremembe; od razširitve njihovih omrežij do podpore nove vrste oddaljenih delavcev do pospešene migracije v oblak in SaaS, skupaj s sprejetjem SD-WAN tehnologij.. To pomeni, da je povezljivost pomembnejša kot kdaj koli prej. Internet je novo omrežje in poslovno omrežje je zdaj … lahko kjer koli.
S kombinacijo spremljanja zmogljivosti v realnem času in analitike, ki temelji na strojnem učenju, Broadcomova programska oprema za spremljanje omrežja DX NetOps celovito pomaga našim strankam doseči uspeh z visoko obsežno, poenoteno vidljivostjo, ki omogoča analitiko celotnega sklada zagotavljanje delovanja omrežja v primerjavi s tradicionalnimi in programsko določenimi iarhitekturami v oblaku.

Preberi več →

DX Application Performance Management

S povečano kompleksnostjo današnjih sodobnih aplikacij in naraščajočo potrebo po zagotavljanju skoraj brezhibne uporabniške izkušnje tradicionalnim rešitvam za upravljanje zmogljivosti aplikacij (APM) pogosto ne uspe zagotoviti vidnosti, potrebne za odpravljanje težav, preden prizadenejo končnega uporabnika. Namesto tega se morajo rešitve APM razvijati tako, da bodo vključevale zmogljivosti AIOps za zgodnejše odkrivanje anomalij, predvidevanje obnašanja in omogočanje obveščenih samodejnih korektivnih ukrepov.

DX Application Performance Management (prej CA Application Performance Management ali CA APM) je v celoti integriran z našo rešitvijo AIOps za korelacijo in analizo podatkov med uporabniki, aplikacijami, infrastrukturo in omrežnimi storitvami, kar vam daje vpogled v stanje ključnih poslovnih storitev v realnem času.

Preberi več →